Φωτια Σουνιο / ΝΔ για το σπίτι Τσίπρα στο Σούνιο: Ποιον νομίζετε ότι ... - Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου.

Φωτια Σουνιο / ΝΔ για το σπίτι Τσίπρα στο Σούνιο: Ποιον νομίζετε ότι ... - Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου.. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα.

Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν.

Φωτιά στο Σούνιο - Δεν κινδυνεύουν σπίτια - ΤΩΡΑ
Φωτιά στο Σούνιο - Δεν κινδυνεύουν σπίτια - ΤΩΡΑ from media.enikos.gr
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες.

Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι:

, 2 έτη ago 1 min read. Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες.

Το μέτωπο της φωτιάς πέρασε στην Εθνική και κατευθύνεται ...
Το μέτωπο της φωτιάς πέρασε στην Εθνική και κατευθύνεται ... from i1.prth.gr
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που.

Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι:

Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής.

Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν.

Λαπόρτα: «Υπάρχει ζωή μετά τον Μέσι - Ήταν μεγάλο το ρίσκο ...
Λαπόρτα: «Υπάρχει ζωή μετά τον Μέσι - Ήταν μεγάλο το ρίσκο ... from i0.wp.com
Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. , 2 έτη ago 1 min read. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama